Főoldal Hírek Tungaloy – élvonalban a zöld jövőért

Hírek

Tungaloy – élvonalban a zöld jövőért2018. november 23.

A Tungaloy Corporation egyike a világ vezető, VHM-keményfémforgácsoló szerszámokat, kopásálló alkatrészeket és eszközöket, valamint speciális mélyépítési termékeket előállító gyártóinak.

Tungaloy – élvonalban a zöld jövőért

Japán központjukkal világszerte kínálják termékeiket az autógyártás, űripar, gyógyászati és energia szektor, valamint az infrastruktúra- és nehézipar szereplői számára.
A gyártási technológiák folyamatos fejlesztése, kombinálva a kutatás-fejlesztésbe való nagyaranyú befektetésekkel, lehetővé teszi, hogy olyan kiváló minőségű termékeket kínáljanak a különböző iparágak cégei számára, melyekkel növelhetik termelékenységüket.
Tapasztalatuk a fémforgácsolásban és az innovatív ipari termékek anyagainak fejlesztésében hosszú időre tekint vissza.1929-es megalapításakor a Tungaloy Japán első olyan társasága volt, amely a tömör keményfémtermékek fejlesztésével foglalkozott. Céljuk: a múlt sikereinek tovább építése a vonzó jövőért.
1929 óta a Tungaloy úttörő a nyersanyag-kutatásban és a tömör keményfémek fejlesztésében. A világ minden részéről származó ipari szereplőkkel való szoros kapcsolataik felhasználásával jönnek létre.
Piacvezetők a premium minőségű forgácsolószerszámok gyártásához szükséges porkohászati fejlesztésekben és az innovatív bevonatoló technikákban.
Mindezeknek köszönhetően rendelkeznek a szükséges tapasztalattal, szakértelemmel, valamint a legfejlettebb felszerelésekkel, hogy továbbra is az iparág viszonyítási pontja maradhasson.
1997-ben a Tungaloy az első, keményfémforgácsoló szerszámokat gyártó japán cégként szerezte meg az ISO: 14001 tanúsítványt, mely a környezetvédelmi menedzsment egyik nemzetközi szabványa. A szén–dioxid-kibocsátás csökkentésére vonatkozó környezetvédelmi előírások és ajánlások végrehajtásával bizonyítjuk elkötelezettségüket a zöld jövőért.
 
 

Akciók

30-50 %
Akciós árakkal kínálunk HSS fúrókat mélyfúráshoz 2024.03.01-06.30
Akciós árakkal kínálunk HSS fúrókat mélyfúráshoz 2024.03.01-06.30
További akciók »
RCTS © 2018 - 2024 - Minden jog fenntartva
Videó
✕ bezár