Főoldal Hírek A Sutton Tools halmozza a díjakat

Hírek

A Sutton Tools halmozza a díjakat2018. november 25.

Ha egy centenárium nem lenne elég, a Sutton Tools az év legrangosabb ipari díját is megkapta a Business Victoria-tól.

A Sutton Tools halmozza a díjakat

A Sutton Tools hosszú történelme során halmozta a díjakat és eredményeket. 2017-ben elsőként került be a Victoria állam gyártóinak „Hírességek Csarnokába” (Victorian Manufacturing Hall of Fame), és megkapta az igen rangos „Az Év Gyártója” díjat a nagyvállalatok kategóriájában (Manufacturer of the Year: Large Business). Utóbbi az ausztráliai Victoria állam legújabb elismerése a nagy családi vállalatok számára. Az elismeréseket gálavacsora keretében adták át.
 
A 2017-es „Growing Advanced Manufacturing” célja, elismerni Victoria állam kiemelkedő eredményeket elért vállalatait és magánszemélyeit, akik magas színvonalat képviseltek az állam iparában. Az értékelési paraméterek közé tartozott a technológiai fejlődés, a gyártási technikák, a növekedési ráta és a Lean Manufacturing („karcsú termelés – hulladékminimalizálásra törekvés egy gyártási rendszeren belül anélkül, hogy feláldoznák a termelékenységet) alkalmazása, valamint a bevált módszerek elfogadása a vállalaton belül. A díjat odaítélő testület az iparági szövetségek vezető döntéshozóitól állt.
 
A díjátadó ünnepségen Wade Noonan, ipari és foglalkoztatásért felelős miniszter elmondta: „Ezek a díjak nemcsak javíthatják a morált a munkások között, de az exportpiacokon is növelhetik a forgalmazók és az ügyfelek bizalmát. A bizottság elismeri, hogy a fémfeldolgozó ipar új kihívások előtt áll, a gyártás gyorsabb, jobb és olcsóbb, mint valaha. Ezen célok elérése érdekében a gyártóknak innovatív technológiákat és első osztályú termelési módszereket és technikákat kell alkalmazniuk.”
 
Peter Sutton, a Sutton Tools ügyvezető igazgatója kifejtette: „A beruházások iránti elkötelezettségünk kulcsfontosságú szerepet játszott a világpiacon elért sikereinkben. Fontos annak biztosítása, hogy csapatunk, termékeink és gyártási technikáink világszínvonalúak maradjanak. Ennek érdekében már több mint 80 Lean-képzett alkalmazottal rendelkezünk, akik IV. fokozatú bizonyítvánnyal rendelkeznek a versenyképes gyártásban. Ezen kívül a Sutton Tools továbbra is elkötelezett a gyakornoki képzés és a tengerentúli tanulmányutak mellett, valamint a nagy technikai vásárokon való részvétel szerte a világon.”
 
A cég a komoly sikereit az erős globális mérnöki gárdának, az élenjáró („state-of-the-art”) technológiák és berendezések alkalmazásának tulajdonítja, amelyek döntő fontosságúak a szerszámgépipari vállalat hosszútávú fejlődésében.
 
A Sutton Tools olyan nemzetközi elosztóközpontot működtet, amely fejlett rádiófrekvenciás beolvasási technológiát és automatizált készletfeltöltési rendszereket alkalmaz. Ezek lehetővé teszik a pontos készletfelügyelet több mint 20.000-féle termék felett.
 
A globális ipari megoldásokban rejlő erőforrások felhasználása a vállalat sikerének fontos részét képezi. A partnerség a gyártókkal – mint a Tapmatic, a Ceratizit és az Allied Machine and Engineering – lehetővé teszi a Sutton Tools számára, hogy a gyártósorok széles skáláján kihasználja a kiváló teljesítményt nyújtó megoldások előnyeit az ausztrál iparban.
 
A Sutton Tools, világszínvonalú vezető forgácsolószerszám-gyártó. Alapításának 100 éves évfordulóját ünnepli.
 
Forrás: SuttonTools.com
 
Képaláírás:
Peter Sutton a díjátadó ünnepségen

 

Akciók

30-50 %
Akciós árakkal kínálunk HSS fúrókat mélyfúráshoz 2024.03.01-06.30
Akciós árakkal kínálunk HSS fúrókat mélyfúráshoz 2024.03.01-06.30
További akciók »
RCTS © 2018 - 2024 - Minden jog fenntartva
Videó
✕ bezár