Főoldal Hírek

Hírek

1
...
4
5
6
7
8
9
10
Az RCTS családi csapata az Oxigén Kupán

Az RCTS családi csapata az Oxigén Kupán2019. október 15.

Nemcsak a tanácsadásban vagyunk az elsők között! Az RCTS – Sutton Tools családi csapata részt vesz az Oxigén Kupa versenysorozatán. Kemények voltunk mint a VHM tömörkeményfém marók és fúrók.
Bővebben »
A Sutton Tools képviselői jártak nálunk

A Sutton Tools képviselői jártak nálunk2019. október 11.

Az RC Tool Shop Kft. és az ausztrál Sutton Tools európai vezetői a napokban közös látogatást tettek cégünk egyik hazai végfelhasználó partnerénél. Ahol sikeresen tesztelték a Sutton Tools kíváló VHM maró és fúró szerszámait. Különös hangsúlyt fektettünk a HARMONY család professzionális VHM maró és fúró szerszámainak bemutatására.
Bővebben »
Schüssler: „Jelszavunk a pontosság és a minőség”

Schüssler: „Jelszavunk a pontosság és a minőség”2019. október 3.

Új partnerünk, a Schüssler közel öt évtizede gyárt szerszámbefogókat Bodelshausenben (Baden-Württemberg, Németország). Ma az egyik vezető német gyártó a szegmensben, és kiváló hírnévvel rendelkezik világszerte. Nagy pontosságú befogás technikája kivállóan szolgálja VHM/tömörkeményfém maró, fúró szerszámaink befogását. Menetfúró és menetformázó HSS/VHM szerszámok hosszkiegyenlítős megfogása nagyságrendileg javítja a kopásállóságot és a forgácsolási időt.
Bővebben »
Tungaloy VHM BoreMeister

Tungaloy VHM BoreMeister2019. július 28.

A legjobb megoldás az L/D=10-ig terjedő VHM szerszám-áthidalási feladatok végrehajtására. Ha a vágóerők rezgést okoznak a hosszú furatoknál, a rúd csillapító mechanizmusa csökkenti a szerszám mozgását és kiküszöböli a vibrációt.
Bővebben »
1
...
4
5
6
7
8
9
10

Akciók

159 €
5 darabos VHM marókészlet
5 darabos VHM marókészlet
217 € helyett
További akciók »
RCTS © 2018 - 2024 - Minden jog fenntartva
Videó
✕ bezár