Főoldal Hírek Hatékonyabb megmunkálás kis munkadarabokon

Hírek

Hatékonyabb megmunkálás kis munkadarabokon2019. április 27.

A Tungaloy új -JS forgácstörője javítja a megmunkálás hatékonyságát kisméretű munkadarabokon.

Hatékonyabb megmunkálás kis munkadarabokon

A Tungaloy bővíti a MiniForce-Turn nevű, gazdaságos forgácsoló eszterga-lapkasorozatát, amely magába foglalja a -JS sorozatba tartozó forgácstörőket is. Ez az új termék hatékony forgácsvezetést és a korábbiaknál jobb megmunkálási stabilitást ígér.
A MiniForce-Turn innovatív, kétoldalas pozitív lapka egyedi befogási rendszerrel rendelkezik, ami biztonságos befogást biztosít. Ez a szabványos kétoldalú pozitív lapkák számára a szabad vágást biztosítja, miközben maximalizálja a stabilitást és a szerszám gazdaságosságát.

Az új -JS típusú kialakítás célja, hogy elősegítse a forgács hatékony vezetését kis alkatrészek megmunkálásánál. A vágóél nagy dőlésszögű, ami elősegíti a sima forgácsáramlást és az optimális megmunkálást. Ez a geometria gyakorlatilag kiküszöböli a kráteres kopás létrejöttét, és csökkenti a gépleállások számát, miközben javítja a megmunkálás végső minőségét. A -JS chipbreaker kiegészíti a meglévő MiniForce-Turn szerszámok kínálatát, és a kisméretű munkadarabok megmunkálásban szélesíti az eszközök alkalmazási tartományát. Az új forgácstörő hatélű WXGU0403-as és 4-élű DXGU0703 és VXGU09T2 lapkákkal érhető el.
 
Ami látható:
  • Innovatív, kétoldalas pozitív betétek, amelyek a standard szerszámokhoz hasonló megmunkálási paraméterekkel rendelkeznek;
  • A vágóél nagy dőlésszöggel van kialakítva, ami megkönnyíti a zökkenőmentes forgácsvezetést és a hatékony esztergálási műveletet;
  • Innovatív befogás a biztonságos behelyezés és a megmunkálási stabilitás érdekében.
 
További műszaki paraméterek ide kattintva olvashatók!
 
 Eredeti cikk ide kattintva olvasható!
 

Akciók

100 %
2021-es Sutton Tools katalógus
2021-es Sutton Tools katalógus
0 €
36 %
HSS Fúrókészlet akció
HSS Fúrókészlet akció
100 %
2021-es Schüssler katalógus
2021-es Schüssler katalógus
0 €
100 %
2021-es Tungaloy katalógus
2021-es Tungaloy katalógus
0 €
További akciók »
RCTS © 2018 - 2021 - Minden jog fenntartva
Videó