Főoldal Hírek Fő a biztonság!

Hírek

Fő a biztonság!2023. július 26.

Vállaljuk a Heimdal™ Security rendszer telepítését, segítünk bebiztosítani számítógépes rendszereit a külső támadások ellen

Fő a biztonság!

Heimdal™ Security
 
 • A Heimdal-t a növekvő digitális veszélyek elleni hatékony fellépés érdekében alapította 2014-ben egy dán, etikus hackercsoport, amely korábban kétszer is megnyerte a szektor szakembereinek kiírt világbajnokságot.
   
 • A csapat a rangos Defcon hacker világversenyen első helyezést szerzett azonosító és védelmi algoritmusukat használta fel a kibervédelmi technológiájuk motorjául.
   
 • A Heimdal többek között az FBI és az Amerikai Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériumának elismerését is kivívta a ransomware támadások visszaverésében nyújtott teljesítményéért.
   
 • A néhány éve indított vállalat már 9 országban rendelkezik képviselettel, világszerte több mint 7000 vállalkozást és mintegy 1.5 millió végpontot véd.
   
 • Pénzügyi forgalmuk a kezdeti 6000 százalékos növekedés után még mindig kétszámjegyű növekedést realizál évente.

Bővebben a rendszerről:

https://www.rcts.hu/tartalom/letoltesek/mire-jo-a-heimdal-security-rendszer_1.pdf


A modulok többsége egymástól függetlenül is telepíthető. Kérhető pl. csak harver és szofverleltár, csak vírusvédelem, csak távfelügyelet stb.
A rendszer minden eleme központi helyről vezérelhető. A kliens gépeken telepítendő agent egységes, minden modult kiszolgál. 

Akciók

159 €
5 darabos VHM marókészlet
5 darabos VHM marókészlet
217 € helyett
További akciók »
RCTS © 2018 - 2023 - Minden jog fenntartva
Videó
✕ bezár