Főoldal Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

Webhely házirend
 
A honlapot az RC Tool Shop Kft. kezeli. A webhely használata előtt kérjük, olvassa el a következő feltételeket, és csak akkor használja ezt a weboldalt, ha elfogadja a feltételeket.
 
Szerzői jog
A honlapon megjelenő összes tartalom, beleértve a szöveget, fényképeket, grafikákat, animációkat és szoftvereket (a továbbiakban: "Tartalom") az RC Tool Shop Kft. (a továbbiakban: "RCTS"), illetve harmadik fél tulajdonában áll. A Tartalmat kizárólag személyes vagy nem kereskedelmi célú belső használatra töltheti le, illetve a weboldal szándékolt céljaira használhatja fel. A Tartalom másolásakor fel kell tüntetni az RCTS vagy a Tartalomban található harmadik fél szerzői jogi figyelmeztetését. A szerzői jog tulajdonosának engedélye nélkül tilos a Tartalom adaptálása vagy nyilvános közzététele. Semmi sem értelmezhető úgy, hogy engedélyezi az RCTS vagy a Tartalomban található harmadik fél szerzői, szabadalmi, védjegyi vagy egyéb jogait.
 
Linkek
A harmadik felek nem kereskedelmi célból kapcsolódhatnak a weboldalhoz. A weboldalon található külső linkek nem kereskedelmi, hanem tájékoztatási céllal kerültek elhelyezésre. Abban az esetben, ha Ön szeretne kapcsolódni egy kereskedelmi webhelyről, kérjük, előzetesen értesítse RCTS Kft.-t, megjelölve a kapcsolódás célját és URL-jét. Harmadik fél linkje nem helyezhető el a webhelyen, ha megjelenítése jogszabályba, közerkölcsbe vagy az üzleti etika szabályaiba ütközik, függetlenül az elhelyezés céljától.
A webhelyre mutató hivatkozás során pontosan tüntesse fel a következő leírást: "RC Tool Shop Kft.” vagy „RCTS Kft.”
 

Akciók

30-50 %
Akciós árakkal kínálunk HSS fúrókat mélyfúráshoz 2024.03.01-06.30
Akciós árakkal kínálunk HSS fúrókat mélyfúráshoz 2024.03.01-06.30
További akciók »
RCTS © 2018 - 2024 - Minden jog fenntartva
Videó
✕ bezár