Főoldal Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat
 
Az Ön magánélete, továbbá személyes adatainak védelme rendkívül fontos a számunkra. Vállaljuk, hogy kellő gondossággal és minden rendelkezésre álló eszközzel megóvjuk azokat.
 
Személyes adat
 
Az RC Toolshop Kft. (a továbbiakban RCTS Kft.) gyűjtheti azokat a személyes adatokat (például név, e-mail-cím, lakóhely szerinti ország és bármely egyéb információ), amelyről úgy döntött, hogy megosztja velünk ezen weboldal használata során.
ÖN NEM KÖTELES SEMMILYEN SZEMÉLYES ADATOT MEGADNI, habár erre szükség lehet a szolgáltatásokkal kapcsolatban és/vagy ezen weboldal funkcióinak használatához, például vásárláshoz, valamint az RCTS Kft. termékeivel kapcsolatos friss információk fogadásához.
 
Kontroller, adatkezelő
 
Az RCTS Kft. fogja kezelni a weboldal használata során Ön által megadott személyes adatokat. Az Európai Unión és az Európai Gazdasági Térségen belüli, valamint a svájci felhasználók számára, és ugyanígy az összes, EU-n kívüli felhasználó esetében az RCTS Kft. lesz a kapcsolattartó a személyes adatokat érintő ügyekben.
 
A személyes adatok feldolgozásának és kezelésének jogalapja és célja
 
Többek között a következők alapján dolgozhatjuk fel az Ön személyes adatait: (1) szerződés teljesítése; (2) jogos érdek; (3) jogi kötelezettségnek való megfelelés vagy (4) az Ön hozzájárulása. Ön bármikor visszavonhatja adatkezelési hozzájárulását azokra a személyes adatokra vonatkozóan, amelyeket kizárólag az Ön hozzájárulásával kezel az RCTS Kft.
 
Az alábbi célokból dolgozhatjuk fel az Ön személyes adatait:
  • Az adatokat felhasználhatjuk statisztikai, továbbá marketing célokra annak érdekében, hogy elemezni tudjuk és feldolgozzuk az Ön preferenciáit és változó szükségleteit továbbá, hogy felvegyük Önnel a kapcsolatot és termékeinkkel, szolgáltatásainkkal és/vagy a weboldalunk tartalmával kapcsolatos részleteket és jellemzőket osszunk meg Önnel.
  • Továbbá felhasználhatjuk az adatokat, amennyiben ezt a vonatkozó jogszabály megkívánja, vagy valamely bírósági eljárás szükségessé teszi.
  • A weboldalunk rögzíthet bizonyos használati információkat, például a látogatók számát és a látogatások gyakoriságát. Ezeket az információkat összesített formában kizárólag mi használjuk fel annak érdekében, hogy javítsuk a weboldalunk hozzáférhetőségét, elérhetőségét, egyes funkcióit és tartalmát, továbbá annak biztosítása érdekében, hogy a lehető legtöbb felhasználónak nyerje el tetszését és ezáltal növeljük az oldal látogatottságát.
 
Alkalmazhatunk bizonyos technológiákat (például sütiket), amelyek statisztikai adatokat dolgoznak fel és részletes információkat adnak meg a weboldalunk 

látogatószámával kapcsolatban továbbá arra vonatkozó adatokat szolgáltatnak, hogy milyen eszközzel érték el a weboldalt és hányszor látogattak el rá. Személyes adatokra vonatkozó, személyes azonosításra alkalmas adatok gyűjtése, vagy a fentiektől eltérő okokból történő adatgyűjtés nem történik a weboldalon. Továbbá a fent említett módon szerzett és kezelt adatokat nem használjuk fel személyes azonosításra alkalmas adatok összekötésére, vagy bármely más célra.
Az oldal működtetése során web-analitikai szoftvereket használhatunk, mint a “Google Analytics”. A “Google Analytics” további részleteit és az abban foglalt jogokat lásd www.google.com/policies/privacy/partners .
 
Az adatmegőrzés időtartama
 
Addig őrizzük meg az Ön által megadott személyes adatokat, amíg a fiókja aktív, vagy szükséges szolgáltatás nyújtásához, a weboldalon történő vásárlásokhoz, kivétel, ha a törvényi előírás szerint tovább kell tárolnunk személyes adatait.
AMENNYIBEN FOLYTATÓLAGOSAN HASZNÁLJA EZT A WEBOLDALT VAGY ANNAK BÁRMELY RÉSZÉT, AKKOR ÚGY TEKINTJÜK, HOGY ÖN ELOLVASTA ÉS MEGÉRTETTE AZ ADATVÉDELMI NYILATKOZATUNKAT.
 
Az Ön jogai
 
Az általunk feldolgozható személyes adataival kapcsolatban Ön – mint érintett fél -, a következő jogokkal rendelkezik:
  • Kérheti hozzáférését az Önre vonatkozó személyes adatokhoz;
  • Kérheti személyes adatainak kiigazítását vagy kijavítását;
  • Kérheti az Önre vonatkozó személyes adatok törlését;
  • Kérheti a feldolgozás korlátozását;
  • Kérheti, hogy hordozhatók legyenek az adatok;
  • Elutasíthatja a profilkészítést;
  • Panaszt nyújthat be a felügyeleti hatósághoz;
  • Visszavonhatja a hozzájárulását.
 
A fent megfogalmazott jogok akkor gyakorolhatók, ha erre vonatkozóan kérelmet nyújt be a következő helyre: info@rcts.hu  A kérelem benyújtása után időben és megfelelő módon válaszolunk.
Az Önnel folytatott tranzakcióval vagy megállapodással kapcsolatos, az interneten keresztül kapott bármilyen információ általában bizalmas adatnak minősül kivéve, ha az adat már nyilvánosan elérhető vagy nem bizalmas jellegű.
 
Kapcsolat
 
Ha bármilyen kérdése vagy megjegyzése van ezen adatvédelmi nyilatkozattal vagy a személyes adatok feldolgozásával kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a következő lehetőségen: info@rcts.hu
 

Akciók

30-50 %
Akciós árakkal kínálunk HSS fúrókat mélyfúráshoz 2024.03.01-06.30
Akciós árakkal kínálunk HSS fúrókat mélyfúráshoz 2024.03.01-06.30
További akciók »
RCTS © 2018 - 2024 - Minden jog fenntartva
Videó
✕ bezár